Du er her:
 • Aktuelt
 • Nytt

  Cathinka Mæhlum, Lars Erik Karlsen, Are Andreassen

  Årets sommerutstilling består av
  3 kunstnere fra Nord-Norge:
  Cathinka Mæhlum, glass
  Lars Erik Karlsen, grafikk
  Are Andreassen, grafikk

  Utstillingsåpning fredag 21. juni kl 1900
  Musikalsk innslag ved Marthe Belsvik Stavrum som spiller på glass.

  Åpningstider:
  Onsdag og torsdag 13-16, fredag 13-18, lørdag og søndag 12-16.
  Siste dag 11.august

  Utstillingen støttes av Selbu sparebank og Selbu kommune

  Fosningen Cathinka Mæhlum er glassblåser, og driver til daglig Lofoten glass i Kabelvåg, men i løpet av 2019 Har hun også fire utstillinger rundt omkring. I tillegg til å gjeste Neadalen Kunstforening i Selbu har hun utstilling i Svolvær, Oslo og Atlanta (Canada) i 2019. Vi føler oss beæret og gleder oss til å være vertskap.

  Cathinka Mæhlum

  Are Andreassen er født i Tromsø og oppvokst i Harstad. Han er bosatt i Bodø, men drevet av kjærligheten og drømmen om et atelier ved havet, bygget han sitt eget grafikkverksted på Fleinvær. Han har sin utdannelse fra Faculty of Art and Design i Cardiff og Kunstakademiet i Trondheim (under Ove Stokstad hvis bilder vi skal ha utstilling med i høst!). Senere var han med på å opprette Lademoen kunstnerverksteder med ansvar for grafikkavdelingen. Andreassen har hatt en rekke utstillinger i inn – og utland de siste årene. Han er innkjøpt av bl.a. Nasjonalgalleriet, Norsk Kulturråd og Nord-Norsk Kunstmuseum.

  Are Andreassen

  Lars Erik Karlsen er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo og har utsmykket flere offentlige bygg. Han arbeider med tresnitt i flerfargetrykk, og utfører alle steg i trykkeprosessen selv. Hans bilder er figurative, men har også abstrakte komposisjoner. Kunsten hans er preget av landskapet i Lofoten og sjøfugl, og mest kjent er han for sine lundefuglmotiver. Karlsen bor og arbeider i Svolvær.

   Lars Erik Karlsen

   

  UTSTILLINGSÅPNING

  Svein Ove Sandvik åpnet utstillingen

  Marthe spilte på glass

  Mabel

  Are Andreassen, ærfugl

  Are Andreassen

  Lars Erik Karlsen

  Cathinka Mæhlum

   

   

   

  Aktiviteter

  Nytt fra Neadalen Kunstforening

  Levert av WebSite AS