Du er her:
 • Aktuelt
 • Nytt

  Alf Christian Hvaring, grafikk

  Åpning kl 1800 i Galleri Kulviksvingen torsdag 9. september 2021

  Siste dag 25.9.21
  Åpningstider torsdag 12-14, fredag 16-18, lørdag 12-14

  Ekskursjon

  Vi i Neadalen Kunstforening er kjempeglade for å kunne vise bilder av Alf Christian Hvaring i september. Vi har jobbet med å få Hvaring hit til Selbu siden 2018, og endelig skjer det.  

   

  Dette er grafikk på høyt nivå. Alf Christian Hvaring er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Ålesund Kunstskole. Han har hatt en rekke utstillinger over hele landet, og er blant annet innkjøpt av Norges Bank, Fritt Ord, Rådet for psykisk helse "Åpenhetsprisen 2011", Forlaget Cappelen Damm og Høyskolen i Oslo.

   

  Hvarings arbeider er forankret i en figurativ historiefortelling, men inkluderer abstrakte elementer. Motivene presenteres gjennom snaphot-estetikkens evne til å fange tilfeldigheter, og kan tilsynelatende være tatt ut av en tilfeldig Facebook- eller instagramfeed. Bildene er fryste øyeblikk fra historier vi ikke kjenner, men er åpne for videre diktning.

   

  ”Jeg interesserer meg for mennesket som flokkdyr i en tid der individualismen står i sentrum. Hvordan er det å leve med en slik dualisme i et samfunn i stadig hurtigere endring? Hva er det å være et individ med flokkdyrmentalitet i et fellesskap som dyrker individet?" 

  - Alf Christian Hvaring

  Aktiviteter

  Nytt fra Neadalen Kunstforening

  Levert av WebSite AS